6 uur thuis, 7 uur eten

6 uur thuis, 7 uur eten.
100 heerlijke maaltijden die binnen een uur op tafel staan
,
Kosmos Uitgevers, 2011.

ISBN-13: 9789021550862, 176 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Als je ’s avonds moe uit je werk komt, is het verleidelijk terug te grijpen op steeds dezelfde recepten of een kant-en-klaar-maaltijd. Maar met de recepten uit 6 uur thuis, 7 uur eten van Sophie Wright is dat niet meer nodig. Wrights gerechten zijn gezond, lekker en goedkoop én ze staan in maximaal een uur op tafel. Van Mexicaanse rundvleesburrito’s met guacamole voor een spontaan etentje met vrienden, pasta met courgette, basilicum en chilipeper voor een doordeweekse dag tot een fancy cocktail of een lekker toetje voor de finishing touch, Wright maakt van elke maaltijd een feest. Je hoeft je niet meer te haasten en nooit meer naar de afhaalchinees!

Categorie: Lichaam & geest