Coachen met NLP voor Dummies

Coachen met NLP voor Dummies,
Pearson Education, 2011.

ISBN-13: 9789043023672, 376 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Of je nu een NLP-coach wilt worden of dat je NLP-vaardigheden in je bestaande coachings- of managementrol wilt gebruiken, dit boek laat je zien hoe je iemand coacht op persoonlijk of zakelijk vlak. Met de belangrijkste NLP-elementen – maken van rapport, communicatieve vaardigheden en spiegeltechnieken – ontdek je hoe je je doelen bereikt, hoe je een coachingssessie leidt, de juiste vragen stelt en de basis voor verandering legt. Dit boek staat boordevol handige bronnen, voorbeeldgesprekken, formulieren en oefeningen. Coachen met NLP voor Dummies laat je zien hoe je NLP-vaardigheden binnen het coachen gebruikt en je cliënten naar succes leidt.