Probleemzones te lijf

Probleemzones te lijf. Breng je lichaam back in shape, Spectrum, 2012.

ISBN-13:9789000304363, 160 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Probleemzones te lijf! Breng je lichaam back in shape

Wie kent niet de ‘kipfilets’, de love handles of ‘mannenborsten’? Door een veeleisende levensstijl, ongezonde eetgewoontes of een ongezonde omgeving kan de hormoonspiegel uit balans raken. Dat zorgt voor ongewenste vetophopingen die er met een regulier dieet maar niet af lijken te gaan. Dit boek pakt die specifieke probleemzones aan in een helder en realistisch programma, afgesteld op de persoonlijke wensen van de lezer. Max Tomlinson baseert zich op wetenschappelijk onderzoek. Hij geeft adviezen over gezonde voeding, natuurlijke supplementen en beweging, zodat de hormoonspiegels weer in balans komen. Daarmee horen die vetrolletjes eindelijk tot het verleden. Een actueel en revolutionair dieetprogramma.

Categorie: Lichaam & geest