Baby-Shiatsu

Baby-Shiatsu. Hoe houd je je baby gezond?,
Synthese, 2012.

ISBN-13: 9789060307304, vertaald uit het Engels.

.

Baby-shiatsu is een vorm van massage voor baby’s in hun eerste levensjaar. Deze vorm van massage is veel meer dan ontspanning: het is effectief bij veel ziektes en kwaaltjes zoals buikpijn, de eerste tandjes, slaapproblemen en buikkrampjes. Bovendien bevordert het de ontwikkeling van de baby en versterkt het de relatie tussen ouder en kind.

Dit boek beschrijft duidelijk wat de voordelen en basisprincipes zijn van baby-shiatsu. Het biedt een toegankelijke instructie voor ouders die thuis hun baby willen masseren. Helder toegelicht en rijk geïllustreerd met foto’s toont het boek hoe je met verschillende strijk- en druktechnieken en zachte strekkingen de lichaamsenergie kunt versterken.

Baby-shiatsu is geschreven voor ouders, maar is als praktijkboek ook geschikt voor docenten zwangerschapsyoga, shiatsu-opleiders en -therapeuten.