Burn-out voor Dummies

Burn-out voor Dummies,
Pearson Benelux, 2012.

ISBN-13: 9789043026420, vertaald uit het Engels.

.

14 procent van de werknemers heeft burn-outverschijnselen. Alles over het voorkomen en bestrijden van een burn-out.

Werknemers die zich ziek melden zijn steeds vaker overspannen, of erger, hebben een burn-out. In ‘Burn-out voor Dummies’ leest u hoe u een burn-out voorkomt en wat u kunt doen om een burn-out te bestrijden. Het boek beschrijft de symptomen, effecten en achtergronden en suggereert manieren om met stress om te gaan, zowel op het werk als in het privéleven. Daarbij is er uitgebreid aandacht voor verschillende ontspanningstechnieken en bevat het boek talloze praktische oefeningen, checklists en casestudy’s om direct mee aan de slag te gaan. Tot slot wordt aangegeven wanneer het tijd is om professionele hulp in te schakelen.