Guinness World Records 2014

Guinness World Records 2014,
Uitgeverij De Fontein, 2013.

ISBN-13: 9789026134616, 272 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

De nieuwste editie van het bestsellerboek dat in 1955 voor het eerst werd gepubliceerd en waarvan inmiddels in meer dan honderd landen meer dan honderdtwintig miljoen exemplaren zijn verkocht, staat weer boordevol recordbrekende prestaties en extra’s, waaronder:
* Extra aandacht voor de Benelux – In het boek staat dit jaar een speciaal hoofdstuk met alleen maar unieke Nederlandse en Belgische records!
* Verbluffende nieuwe recordhouders – In het boek is een ongelooflijke hoeveelheid nog nooit vertoonde recordhouders verzameld, zoals ’s werelds kleinste hond, de grootste robot en de grootste verzameling Star Wars-memorabilia. Daarnaast bevat het boek alle spectaculaire topprestaties op het gebied van entertainment, sport, wetenschap & techniek, de ruimte en meer!
* Augmented Reality (AR) – De 3D-technologie is terug, en beter dan ooit! Download de gratis app, richt je telefoon of tablet op een AR-record en laat het in 3D tot leven komen. Denk aan records als de grootste slang, de kleinste vrouw, de grootste dinosauriër en de hoogste berg.

Categorie: Non-fictie jeugd