Minecraft voor Dummies

Minecraft voor Dummies,
BBNC, 2015.

ISBN: 9789045350028, 162 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Met Minecraft voor Dummies duik je onder in de fabelachtige Minecraft-wereld. Minecraft is meer dan zomaar een spel: je gebruikt een avatar om verschillende soorten blokken te maken of te vernietigen, om fantastische bouwwerken te fabriceren, kunstwerken te creëren en nog veel meer. Dit doe je in een driedimensionale omgeving en met meerdere spelers op verschillende multiplayer-servers. Met deze leuke beginnersgids zul je al snel de drie modes van Minecraft kunnen spelen: survival, creative en hardcore. Met gemakkelijk te begrijpen taalgebruik word je in elke stap begeleid, van het downloaden van het spel tot het kiezen van een gaming-platform, en van het verdedigen tegen monsters tot aan het winnen van het spel door de Enderdragon te verslaan. Minecraft voor Dummies neem je altijd mee als je een wereld creëert die je niet wilt verlaten!


Jacob Codeiro speelt al Minecraft sinds de alfaversie van het spel. Hij zit op de Stanford Online High School en won een prijs voor zijn bijdrage over gamen in de Scholastic Art and Writing Competition 2011.