3D-printen voor Dummies

3D-printen voor Dummies,
BBNC, 2015.

ISBN: 9789045350486, 384 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

3D-printen is niet langer science fiction, maar binnenkort voor iedereen beschikbaar! Het aantal 3D-printers groeit snel en sommige bedrijven maken er al volop gebruik van. Met een 3D-printer kan een gebruiker zijn eigen producten geheel naar eigen inzicht printen, met volop keuze uit ontwerpen, materialen en kleuren. 3D-printen voor Dummies is het handboek op het gebied van deze gloednieuwe technologie. Deze gebruiksvriendelijke gids onderzoekt de typen 3D-printtechnologie die momenteel beschikbaar zijn en verschaft kunstenaars, techneuten en hobbyisten inzicht in de verbazingwekkende zaken die 3D-printers te bieden hebben. Verder vind je in dit boek onder meer informatie over de betekenis van 3D-printen voor productiemethoden en intellectueel eigendom en een handleiding om je eigen RepRap 3D-printer te bouwen. 3D-printing voor Dummies is een must-have gids waarmee je je eigen dynamische ontwerp kunt maken en je dromen uit kunt laten komen.


Kalani Kirk Hausman is lid van Maker Movement, een bewaring die zich bezighoudt met allerlei ‘maaktechnologieën’. Richard Horne is al jarenlang ontwerper in de elektronica-industrie.