Webdesign voor Dummies, 3e editie

Webdesign voor Dummies, 3e editie,
BBNC, 2016.

ISBN: 9789045351575, 310 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Heb je een leuk idee voor een website, maar weet je niet hoe je moet beginnen? De nieuwe editie van Webdesign voor Dummies is een ideaal startpunt! Deze praktische gids staat boordevol stap-voor-stap instructies voor de uitwerking van je plannen, het ontwerp, de ontwikkeling, de tests of alles werkt en uiteindelijk de lancering van je site. Ga snel aan de slag met de nieuwste technologieën, tools en mogelijkheden! In deze full-colour uitgave is ook aandacht voor het integreren van social media-features op je site en het ontwerpen voor mobiele devices.


Lisa Lopuck is pionier op het gebied van interactieve media. Ze heeft zakelijke websites ontworpen en geproduceerd voor onder meer Adobe en Disney.