Handboek Modelfotografie

Van Duuren Media, 2017.

ISBN-13: 9789463560108, 360 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

De specialiteit van Franks Doorhof is licht en modelfotografie. Dit boek laat de gehele workflow zien rondom modelfotografie. Frank neemt je mee in de wereld van glamour en legt op zijn bekende ‘no nonsense’ manier alle facetten van modelfotografie uit. Van het scouten van modellen, het vinden van de juiste achtergronden, de juiste belichting tot en met het retoucheren van het beeld: werkelijk alles komt in dit boek aan de orde. Dit is het boek voor elke fotograaf die zich wil gaan toeleggen op modelfotografie.

Frank Doorhof is officieel docent en instructeur bij Kelby One, opgericht door bestsellerauteur Scott Kelby. Zij geven over de hele wereld trainingen en presentaties.