Berlijn, Wat & Hoe Reisgids

Kosmos Uitgevers, 2019.

ISBN-13: 9789021572994, 240 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

Wat & Hoe Stad & Streek Berlijn bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Berlijn is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor de blijven.

De bewogen geschiedenis van Berlijn vind je overal in het straatbeeld terug. Bezoek hier het indringende Holocaustmonument, ontspan in de groene oase van Tiergarten of struin door de kunstenaarswijk Friedrichshain. Ontdek het veelzijdig karakter van Berlijn en word zelf even ‘een Berliner’.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete gidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.