Bali, Wat & Hoe Reisgids

Kosmos Uitgevers, 2019.

ISBN-13: 9789021573939, 224 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

Wat & Hoe Stad & Streek Bali bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Bali is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor de blijven.

De vredige atmosfeer maakt Bali uniek, en dat geldt in het bijzonder voor het binnenland van het eiland, waar rijstvelden tegen vrijwel loodrechte berghellingen omhoog klimmen. De Balinese cultuur en de meer dan 1000 religieuze feesten zijn fascinerend, de culinaire veelzijdigheid onuitputtelijk.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete gidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.