Portretfotografie bij natuurlijk licht

Portretfotografie bij natuurlijk licht

Van Duuren Media, 2020.

ISBN-13: 9789463561327, 208 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Hoe zou het zijn als je indrukwekkende portretten kunt maken? Dat het niet uitmaakt in welke situatie met natuurlijk licht je je bevindt, of het nu binnen of buiten is? Dat je elke keer weer weet wat je moet doen om een prachtige foto te maken? Heb jij er ooit van gedroomd dat je zulke geweldige portretfoto’s kon maken dat vrienden en familie zeggen: ‘Wacht eens even, is dit een foto van jou? Heb jij die gemaakt?’ Dan heb je nu het goede boek in handen!

Bekroond auteur van fotografieboeken Scott Kelby laat je in dit boek zien hoe je prachtige portretten bij natuurlijke licht kunt fotograferen en bewerken. Scott laat al zijn geheimen en beproefde technieken zien. Hij bespreekt alles: van essentiële uitrusting en camera-instellingen tot de technieken die je nodig hebt om indrukwekkende portretfoto’s te maken. Van vensterlicht tot het temmen van hard, direct licht buiten, van de tools en accessoires die je nodig hebt om prachtige portretten in elke lichtomstandigheid vast te leggen, Scott laat het allemaal zien.

.

Scott Kelby is de best verkopende auteur van de wereld van boeken over digitale fotografie. Hij is tevens hoofdredacteur en uitgever van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van het veelgeprezen The Grid (de wekelijkse videocast over fotografie) en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking.