Adobe Indesign 2020: Classroom in a Book

Adobe Indesign 2020: Classroom in a Book

Van Duuren Media, 2020.

ISBN-13: 9789463561723, 448 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Verbreed uw kennis over typografie, paginaopmaak en het opbouwen van documenten dankzij de stap-voor-staplessen in dit boek. De voorbeelden uit de dagelijkse praktijk – variërend van een gedrukte flyer tot een interactief PDF-document met formuliervelden – zijn ontwikkeld om de beginnende InDesign-gebruiker via de meest fundamentele naar de krachtigste functies van InDesign te loodsen. Ervaren InDesign-gebruikers vinden in het boek praktijktips en functies die al snel onmisbaar voor elke ontwerper zijn, zoals het maken van kleurpaletten uit afbeeldingen en het werken met lettertypesuggesties.

.

Classroom in a Book® is de populairste serie van hands-on trainingsboeken voor software. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma doet: een officiële training van Adobe, ontwikkeld met hulp van Adobe-productexperts.

Adobe InDesign 2020 Classroom in a Book bevat 15 lessen met talloze tips en technieken waarmee u InDesign beter leert beheersen. U kunt het boek van begin tot eind lezen, of de lessen volgen die u interessant vindt.