Vaccins voor Dummies

BBNC, 2022.

ISBN: 9789045357683, 352 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Vaccins zijn de effectiefste manier om tal van besmettelijke ziektes te bestrijden. Maar hoe werken ze precies? In Vaccins voor Dummies kom je alles te weten over verschillende soorten vaccins, de geschiedenis van immunisatie en hoe moderne vaccins ontwikkeld worden. Je krijgt een handig overzicht van ziektes waartegen een vaccin bestaat, waaronder COVID-19, en welke vaccins voor jou of je kind belangrijk zijn. Daarnaast kom je erachter waarom sommige mensen besluiten zich niet te laten vaccineren en welke risico’s dat met zich meebrengt. Met Vaccins voor Dummies heb je alle feiten handig op een rij!

.

Megan Coffee is arts besmettelijke ziektes en geeft les aan de Columbia University over infectieziektes in een humanitaire crisis.

Sharon Perkins is co-auteur van meer dan 10 Voor Dummies-titels waaronder Vader worden voor Dummies en Gezond ouder worden voor Dummies.