Parkieten voor Dummies

BBNC, 2022.

ISBN: 9789045357676, 164 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Dit boek laat je kennismaken met de prachtige parkiet en bereidt je voor om hem een thuis te geven waar andere vogelvrienden jaloers op zullen zijn. Parkieten voor Dummies is perfect voor zowel beginnende vogelbezitters als doorgewinterde parkietenouders. Het geeft niet alleen deskundig advies over het adopteren en houden van een parkiet, maar leert je ook hoe je je parkiet moet verzorgen, hoe je hem traint en leert praten, hoe je symptomen van verschillende ziektes herkent en hoe je een goede dierenarts vindt. Dankzij dit nuttige handboek heeft jouw nieuwe gevederde vriend geen geheimen meer voor jou!

.

Nikki Moustaki is een talentvolle verzorgings- en gedragskundige van vogels. Ze heeft dertig boeken geschreven over het verzorgen en trainen van exotische vogels.