IJsland : kleine atlas voor hedonisten

Mo’Media, 2022.

ISBN: 9789493273429, 256 pagina’s, vertaald uit het Frans.

.

Prachtig modern reisboek, rijk geillustreerd met honderden foto’s. Met verrassende en indrukwekkende verhalen. De fjorden in het noordwesten, de woeste binnenlanden vol vulkanische resten en geisers, en de hoofdstad Reykjavík. Kaarten en lijstjes met hoogtepunten helpen je om niets te hoeven missen.

.

Fransman Bertrand Jouanne woont al meer dan 25 jaar op IJsland en werkt hij daar in het op maat gesneden en avontuurlijk toerisme.

IJslander Gunnar Freyr groeide op in Denemarken, maar woont inmiddels al jaren op IJsland. De fotograaf werkt momenteel met voor diverse plaatselijke en internationale merken, voor projecten waarbij hij zich richt op het landschap en de wilde fauna, maar ook op lifestyle- en productfotografie.