Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit

Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit,
Synthese Uitgeverij, 2012.

ISBN-13:9789060307250, 192 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Het mannelijk geslachtsorgaan wordt in het Sanskriet aangeduid met het begrip Lingam. Het verwijst niet alleen naar de anatomie, maar tevens naar de energetische en spirituele dimensie van de mannelijke genitaliën. Lingam-massage is gebaseerd op tantrische en taoïstische wijsheid en op modern seksuologisch onderzoek en is bestemd voor wie zich spiritueel wil ontwikkelen. Dit boek wijst mannen een nieuwe weg naar hun mannelijkheid met meer levensvreugde, gezondheid en lust. Voor vrouwen is het een uitnodiging om meer over ‘het mysterie van de man’ te weten te komen. Ontdek de geheimen van de mannelijke seksualiteit is een praktijkboek voor mannen en vrouwen die zich deze massage stap voor stap eigen willen maken.

Categorie: Lichaam & geest