Digitale fotografie, nieuwe tips en technieken

Digitale fotografie, nieuwe tips en technieken,
Pearson Benelux, 2012.

ISBN-13: 9789043025720, vertaald uit het Engels.

.

Scott Kelby heeft weer een boek vol nieuwe verbluffende tips en adviezen verzameld, die hij graag met je wil delen! Dit is geen theorieboek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat vertelt op welke knop je moet drukken, welke instellingen je moet gebruiken en wanneer.

Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto’s kunt maken. Met elke bladzijde die je omslaat leer je een andere camera-instelling, truc of techniek kennen, zodat je voortaan geen kiekjes meer, maar professionele foto’s maakt!

Over de auteur: Scott Kelby is de best verkochte auteur van Photoshop- en fotografieboeken.

Heb je schoon genoeg van middelmatige foto’s? Dan is dit het boek voor jou!