Breien voor Dummies

Breien voor Dummies, pocketeditie,
Pearson Benelux, 2012.

ISBN-13: 9789043026680, 392 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Breien is leuk en heus niet ingewikkeld. De pocketeditie van Breien voor Dummies staat boordevol informatie die je nodig hebt om te beginnen met breien en prachtige, tijdloze ontwerpen te maken. Van het verzamelen van de materialen tot het maken van de eerste onbeholpen lussen en steken van een eenvoudig werkstuk, dit boek begeleidt je en leert je aan de hand van makkelijk te volgen illustraties de basissteken. Je ziet hoe je patronen kunt ontcijferen, hoe je werkt met meerdere kleuren, hoe je creativiteit omzet in resultaten en nog veel meer.

Over de auteur
Pam Allen ontwerpt al sinds 1985 truien. Haar patronen verschijnen onder meer in Vogue Knitting, Family Circle en Woman’s Day.