Dyslexie voor Dummies

Dyslexie voor Dummies,
Pearson Benelux, 2013.

ISBN-13: 9789043029728, 376 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

De leidraad om je kind met dyslexie met vertrouwen te begeleiden

Hoewel het de meest voorkomende leerstoornis is, wordt dyslexie vaak niet erkend en lastig gevonden. Met Dyslexie voor Dummies sta je er niet alleen voor! Dit is de vriendelijke gids voor ouders en verzorgen den van kinderen met dyslexie en natuurlijk voor iedereen die zelf met dyslexie te maken heeft. Het boek laat zien hoe je dyslexie kunt herkennen en vertelt hoe je er van de jonge tot de volwassen leeftijd mee kunt omgaan. Bovendien helpt het je om te beslissen wanneer je kind getest moet worden en biedt het handreikingen voor scholen en lesprogramma’s die speciaal gericht zijn op leerstoornissen.