Fantasiedieren, Tekenlab

Fantasiedieren, Tekenlab,
Tirion Creatief, 2013.

ISBN-13: 9789043916387, 144 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Ontdek hoe veelzijdig jouw creatieve kant is! In Tekenlab fantasiedieren vind je ruim 50 gevarieerde oefeningen met tekenen als basis, gemixt met diverse andere technieken & materialen. Van gevlekte dieren in aquarelverf, pinguïns tot leven gewekt in krastekeningen tot bonte honden in kliedercollages en puzzelschilderijtjes met geschilderde vogels. De meest bijzondere fantasiedieren creëer jezelf in eenvoudige stappen! Dit boek is een bron van inspiratie voor zowel beginners als gevorderden. Gooi al je creativiteit op tafel en beleef heel veel plezier met de fantasiedieren uit dit tekenlab.

Carla Sonheim is een Amerikaanse illustratrice en geeft veel creatieve workshops. Haar boeken in de serie Tekenlab, waarin ze tekenmateriaal mixt met andere materialen & technieken, is in binnen- en buitenland een succes.