Psychotherapie voor Dummies

Van idee tot app,
Pearson Benelux, 2014.

ISBN-13: 9789043030878, 328 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

Ontdek de fascinerende wereld van de psychotherapie

Interesseer je je voor andere mensen en datgene wat ze bezighoudt? Werk je in een sociaal of medisch beroep? Of ken je iemand met wie het geestelijk slecht gaat en wil je steun bieden? Psychotherapie kan in veel gevallen helpen. Psychotherapie voor Dummies beschrijft de achtergronden van geestelijke problemen en stelt je de belangrijkste behandelmethoden voor, van psychoanalyse tot gezinstherapie. Pati├źnten, artsen en psychologen vertellen uitgebreid wat ze meemaakten bij hun sessies, en hoe dat het genezingsproces ondersteunde. Je zult zien: psychotherapie is geen ondoorgrondelijke geheime wetenschap!

Categorie: Lichaam & geest