3D-printen startersgids

3D-printen startersgids,
Pearson Benelux, 2014.

ISBN-13: 9789043031561, 184 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

De 3D-printenrevolutie is aangebroken! Iedereen kan nu zijn eigen creatieve idee├źn omzetten in 3D-objecten. Maar hoe en waarmee te beginnen als je nog niets weet van 3D-printen? In deze startersgids vind je alle antwoorden die je zoekt: van de diverse technieken, kunststoffen, 3D-modelleersoftware, slicers, CAM-software en vergelijkingen van printers die op de markt zijn tot 3D-ontwerptools voor de absolute beginners. Dit boek begeleidt je bij je eerste stappen in de spannende, maar soms gecompliceerde wereld van het 3D-printen. Bovendien kun je direct aan de slag met een stap-voor-stap tutorial, zelfs als je geen 3D- printer hebt! Dit boek is samengesteld door Anna Kaziunas France op basis van eerder gepubliceerde MAKE-artikelen (diverse auteurs). Ze selecteerde de beste projecten, tutorials en artikelen over 3D-printen en bundelde deze tot een compacte startersgids. Anna Kaziunas France (kaziunas.com) is directeur van `Fab Academy at AS220, een kunstenaarsplatform in de VS. Ze ontwikkelde de prototypingcursus ‘How To Make (Almost) Anything’ en ze is co-auteur van het boek Getting Started with MakerBot.