Mac voor Dummies, 12e editie

Mac voor Dummies, 12e editie,
Pearson Benelux, 2014.

ISBN-13: 9789043032179, 416 pagina’s, bewerking van 11e editie.

.

Ook deze nieuwste editie van Mac voor Dummies helpt de beginnende Mac-gebruiker om zorgeloos van zijn nieuwe computer te genieten. Met behulp van deze geactualiseerde editie vindt de lezer snel zijn weg op zijn computer en maakt kennis met alle ins en outs van het nieuwe besturingssysteem OS X Mavericks.

Er is aandacht voor het installeren en personaliseren van de Mac tot het omgaan met bestanden, het onderhoud van de Mac, het verkennen van de App Store en iCloud. Daarnaast behandelt het boek hoe je met Safari het web verkent, hoe je e-mail installeert en optimaal gebruikmaakt van de creatieve programma’s zoals iTunes, iMovie en iPhoto.

Edward C. Baig is een echte Apple-expert. Hij schrijft wekelijks de column Personal Technology in USA Today en is auteur van meerdere boeken, waaronder eerdere editie(s) van Mac voor Dummies.