Guinness World Records 2015

Guinness World Records 2015,
Uitgeverij De Fontein, 2014.

ISBN-13: 9789026136498, 256 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

In Guinness World Records 2015 vind je de meest tot de verbeelding sprekende records. Guinness World Records: al 60 jaar officially amazing. Ook de speciale jubileumeditie zit weer propvol sensationele en adembenemende records. Ook dit jaar vind je een hoofdstuk vol met de allerbeste Nederlandse en Vlaamse records. Het boek komt tot leven met nieuwe, interactieve 3D-animaties van recordpogingen. Ook bevat het boek tips over hoe je zelf een record kunt breken. Lees hoe records de afgelopen 60 jaar zijn veranderd en ontmoet in Guiness World Records 2015 de meest succesvolle recordhouders.
* Extra aandacht voor de Benelux – In het boek staat dit jaar een speciaal hoofdstuk met alleen maar unieke Nederlandse en Belgische records!
* Verbluffende nieuwe recordhouders – In het boek is een ongelooflijke hoeveelheid nog nooit vertoonde recordhouders verzameld, zoals de jongste poolonderzoeker, de grootste diamantroof en de langste marathon radiomaken. Daarnaast bevat het boek alle spectaculaire topprestaties op het gebied van entertainment, sport, wetenschap & techniek, de ruimte en meer!
* Augmented Reality (AR) – De 3D-technologie is terug, en beter dan ooit! Download de gratis app, richt je telefoon of tablet op een AR-record en laat het in 3D tot leven komen. Denk aan records als de grootste slang, de kleinste vrouw, de grootste dinosauriër en de hoogste berg.

Categorie: Non-fictie jeugd