Het beste van Photoshop Elements 12

Het beste van Photoshop Elements 12,
Pearson Benelux, 2014.

ISBN: 9789043031530, 264 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Ook in dit nieuwe boek hanteert Scott dezelfde revolutionaire, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee Lightroom leren leuk wordt.

Ben je klaar voor een boek over Photoshop Elements dat alle regels breekt? Dit boek slaat alle onzin over en vertelt precies wat je moet doen. Geen langdradige theorie, maar heldere, stapsgewijze instructies die direct resultaat opleveren. Scott Kelby en Matt Kloskowski onthullen in dit boek de geheimen van professionals en vertellen wanneer je welke instellingen moet gebruiken en waarom. Heb je een digitale camera en wil je snel de beste technieken uit Photoshop Elements 12 onder de knie krijgen? Dan heb je nu het juiste boek in handen.

Scott Kelby is hoofdredacteur van het tijdschriften Photoshop User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals (NAPP), trainingsmanager van de Adobe Photoshop Seminar Tour en een veelgevraagd spreker. Scott heeft vele bekroonde boeken over fotobewerking op zijn naam staan. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl maken zijn boeken, seminars en trainingen tot een groot succes.
Matt Kloskowski is een Photoshop-kenner en auteur van verschillende boeken over Photoshop, Elements en Illustrator. Hij geeft jaarlijks aan duizenden mensen les over Photoshop en digitale fotografie. Hij heeft talloze instructievideo’s over Photoshop gemaakt en is instructeur op het toonaangevende congres Photoshop World en medepresentator van de populaire videopodcast Photoshop User TV.