Vissen voor Dummies

Vissen voor Dummies,
BBNC, 2015.

ISBN: 9789045350561, 392 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Hoe ervaren je ook bent als sportvisser, soms zijn de vissen je gewoon te slim af. Maar er zijn tips en trucs waar zelfs de meest ervaren visser baat bij kan hebben! Vissen voor Dummies helpt je bij de voorbereiding voor als je langs de waterkant staat. Het maakt niet uit of je op snoek, karper of baars vist, dit boek staat boordevol met de nieuwste en beste technieken om ze te vangen. Als je een van de ruim twee miljoen Nederlanders en Vlamingen bent die van sportvissen houdt, dan is deze gebruiksvriendelijke gids voor jou bedoeld. De volgende keer zal die ongelooflijke kanjer jou niet meer ontgaan!


Peter Kaminsky is auteur van verscheidene boek over sportvissen. Greg Schwipps publiceerde in tijdschriften als Outdoor Indiana, Indiana Game & Fish en In-Fisherman.