DIY met decoratieve verf voor elke stijl

DIY met decoratieve verf voor elke stijl,
Kosmos Uitgevers, 2015.

ISBN: 9789043917957, 192 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Een boek vol inspiratie en praktische tips om zelf aan de slag te gaan met krijtverf.
Krijtverf is een verfsoort op waterbasis die te gebruiken is zonder voorbewerking en bovendien geschikt voor vrijwel alle ondergronden. Aan de hand van praktische adviezen van auteur Annie Sloan leer je heel eenvoudig aan de slag te gaan met krijtverf. De hoofdstukken in dit boek zijn ingedeeld op stijl; van modern en bohemian, tot neoklassiek en retro. Elk hoofdstuk toont een bepaalde stijl met veel voorbeeldfoto’s en tips om meubels een nieuwe look te geven met Chalk Paint, ofwel krijtverf. Geschikt voor alle do-it-zelvers!
Een mooi lifestyle boek met mooie sfeerfoto’s per stijl, boordevol inspiratie, passend bij elk interieur.

Annie Sloan is auteur en ontwerpster van haar eigen Chalk paint verflijn. Met Chalk Paint geef je meubels eenvoudig kleurrijke accenten, een verweerde look en een authentieke uitstraling. Felix Sloan ontwerpt en schrijft mee aan de boeken van Annie Sloan.