Feedback voor Dummies

Feedback voor Dummies,
BBNC, 2016.

ISBN: 9789045351629, 368 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

Op de werkvloer heb je allemaal met het geven en ontvangen van feedback te maken. Feedback hoort motiverend te zijn voor degene tot wie deze is gericht – hij zou er zijn voordeel mee moeten kunnen doen. Maar lang niet iedereen vindt op het juiste moment de juiste toon. Kritiek en waardering goed formuleren zijn zaken die je kunt leren! Hetzelfde geldt voor het constructief omgaan met feedback. Feedback voor Dummies staat boordevol tips en technieken voor het geven en ontvangen van feedback, waarmee je de communicatie en het gedrag binnen je organisatie effectiever en efficiënter kunt maken. Feedback in beide richtingen komt aan bod: als leidinggevende voor je werknemers en als werknemer voor je leidinggevende. Met dit boek kun je er zeker van zijn dat je de juiste toon voor je volgende feedbacksessie zult vinden!


Dr. Rüdiger Klepsch is gediplomeerd psycholoog en publiceert regelmatig artikelen in vaktijdschriften. Hij heeft een column in Spiegel Online over problemen op de werkvloer.