iPhone voor Dummies

iPhone voor Dummies,
BBNC, 2016.

ISBN: 9789045350455, 254 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Kun je geen minuut zonder je iPhone, maar benut je nog steeds niet alle mogelijkheden? iPhone voor Dummies helpt je verder met veel informatie en adviezen, zodat je je iPhone helemaal eigen kunt maken. Dit boek helpt je om over het internet te surfen, foto’s en video’s te delen, muziek te luisteren en nog veel meer. iPhone voor Dummies begint bij het begin – hoe download je apps, hoe synchroniseer je je documenten? – en gaat vervolgens in op veel andere zaken, zoals de hardware van Apple en de iOS-software. Bovendien geeft het onmisbare tips en trucs om problemen met je iPhone op te lossen. Als je nog nooit een smartphone hebt gebruikt of als je de switch maakt naar een iPhone, is iPhone voor Dummies het ideale boek voor jou!


Edward C. Baig en Bob LeVitus (bijgenaamd ‘Dr. Mac’) staan bekend als ware ‘Mac-goeroes’ en hebben meerdere boeken geschreven over iPhone, iPad, Mac OS X en Mac.