Breien voor Dummies, 2e editie

Breien voor Dummies, 2e editie,
BBNC, 2016.

ISBN: 9789045351650, 368 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Breien voor Dummies staat boordevol informatie die je nodig hebt om met de breipennen aan de slag te gaan. Van het verzamelen van de materialen tot het maken van de eerste onbeholpen lussen en steken van een eenvoudig werkstuk, dit boek begeleidt je en leert je aan de hand van makkelijk te volgen illustraties de basissteken. Je ziet hoe je patronen kunt ontcijferen, hoe je werkt met meerdere kleuren, hoe je creativiteit omzet in resultaten en nog veel meer. Deze nieuwe editie bevat vernieuwde patronen, moderne ontwerpen, full-colour fotografie en duidelijke stap-voor-stap instructies. Breien voor Dummies biedt je vaardigheden, technieken en zelfvertrouwen om prachtige, tijdloze kleding te breien!


Pam Allen ontwerpt al meer dan dertig jaar truien. Haar patronen verschijnen onder meer in Vogue Knitting, Family Circle en Woman’s Day. Shannon Okey schrijft en blogt over breien. Tracy L. Barr is auteur en redacteur. Marly Bird is een brei-instructrice, onder meer op Craftsy.com.