Programmeren voor kids voor Dummies

BBNC, 2017.

ISBN-13: 9789045353487, 128 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Is jouw kind gek van computerspelletjes en -animaties? Moet je hem ’s avonds achter z’n console of laptop vandaan trekken? Blijf je maar nieuwe spelletjes voor hem aanschaffen? Tijd om hem zijn eigen computerspelletjes te laten bouwen met JavaScript! Met Programmeren voor kids voor Dummies heeft je kind die gekke webtaal binnen de kortste keren onder de knie. In zes uitdagende stap-voor-stapprojecten maakt hij kennis met programmeren en leert hij zijn vaardigheden steeds verder uit te breiden. Van een robotanimatie en een woordspelletje tot werkende programma’s, Programmeren voor kids voor Dummies biedt je kind alle informatie en oefening die hij nodig heeft om zelf de coolste dingen te bouwen.


Chris Minnick en Eva Holland zijn ervaren webontwikkelaars, techniektrainers en auteurs van JavaScript For Kids For Dummies. For Dummies.