Financieel management voor Dummies, 6e editie

BBNC, 2017.

ISBN-13: 9789045353234, 418 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Raak je gefrustreerd door verwarrende financiƫle rapporten? Zou je graag voor jezelf beginnen, maar word je afgeschrikt door de administratieve rompslomp die ermee gepaard gaat? Geen paniek! Met deze nieuwe editie van Financieel management voor Dummies weet je alles wat je nodig hebt. Of je nu een doorgewinterd manager, een beginnend belegger of de eigenaar van een klein bedrijf bent, om belangrijke zakelijke beslissingen te nemen, moet je een gedegen kennis hebben van de beginselen van financieel management. Met de tips en adviezen die je in dit boek vindt, is omgaan met cijfers en budgetten geen enkel probleem meer!


John A. Tracy doceerde financieel management aan de University of Colorado en maakte deel uit van de administratieve staf van Ernst & Young.