Drones voor Dummies

BBNC, 2018.

ISBN-13: 9789045355474, 256 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Steeds meer mensen halen een drone in huis, een onbemand luchtvaartuig dat vanaf een afstand bestuurbaar is. Het besturen van een drone is een fantastische ervaring! Om het vliegen zelf natuurlijk, maar ook vanwege de spectaculaire luchtopnamen die je kunt maken. Drones voor Dummies is jouw kennismaking met de fascinerende wereld van de drone. Van duidelijke set-up-instructies tot praktische tips om de mooiste foto’s en video’s te maken, het bevat alles wat je moet weten om maximaal plezier te hebben van je drone! Ook is er aandacht voor de regels en voorschriften die gelden voor het gebruik van de drone.


Mark LaFay is ondernemer. Hij begon twee succesvolle bedrijven in de
muziekindustrie en is auteur van Chromebook for Dummies.