Android-tablets voor Dummies, 2e editie

BBNC, 2018.

ISBN-13: 9789045353913, 328 pagina’s, bijgewerkte eerdere Nederlandse editie.

.

Deze volledig bijgewerkte pocketeditie vertelt je precies wat je allemaal met je Android-tablet met Android Oreo kunt doen. Van het gebruiken van internet, e-mail en social media tot het vinden van apps, muziek en boeken. Het is geschikt voor alle types Android-tablets en bevat alle informatie die je nodig hebt om met je tablet aan de slag te gaan. Foto’s maken en delen, genieten van films en series, je agenda bijhouden en nog veel meer – met Android-tablets voor Dummies heeft je tablet geen
geheimen meer voor jou!


Dan Gookin is de auteur van DOS voor Dummies, het allereerste Voor Dummies-boek. Hij wordt wereldwijd geprezen om zijn vele computing-bestsellers.