Handlettering met waterverf

Kosmos Uitgevers, 2018.

ISBN-13: 9789043920216, 112 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

De combinatie van handlettering en waterverf kan ­schitterende resultaten opleveren. Dat zie je in dit boek. Het is helemaal niet zo moeilijk dergelijke kunstwerken te maken en bovendien is het heel leuk!
Hoe je met aquarelverf werkt en alles wat je over hand­lettering wilt weten, lees je in het prachtig geïllustreerde basisgedeelte. Aan de hand van tien schitterende projecten leggen de auteurs je stap voor stap uit hoe je kleine kunstwerken kunt maken, die je cadeau kunt doen of zelf kunt ­houden. Daarnaast kun je inspiratie putten uit de getoonde alfabetten en geaquarelleerde sierelementen. Met wat ­oefening kun je zo snel je eigen ideeën verwezenlijken en je favoriete citaat fraai op papier zetten.