West-Canada, Vancouver, Calgary en de Canadese Rockies, Wat & Hoe Reisgids

Kosmos Uitgevers, 2020.

ISBN-13: 9789021575438, 240 pagina’s, vertaald uit het Duits.

.

Wat & Hoe Stad & Streek West-Canada bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek West-Canada is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor de blijven.Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete gidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.