iPhone voor Dummies, 3e editie

iPhone voor Dummies, 3e editie

BBNC, 2020.

ISBN: 9789045356853, 384 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

De snelle manier om veel plezier te hebben van je iPhone. Als je een iPhone bij je hebt, dan heb je een krachtig apparaat bij je om veel dingen gedaan te krijgen. Jouw handzame telefoon houdt je in contact met je vrienden, verbindt je met de wereld, houdt je planning bij, heeft toegang tot films en muziek en legt je leven vast in foto’s en video. En dat is slechts een fractie van wat je iPhone allemaal kan doen! Dit boek biedt je de inzichten van twee doorgewinterde Apple-experts over hoe je de basisbeginselen van de iPhone onder de knie krijgt op de gloednieuwe modellen van de iPhone 11 of op oudere versies van de iPhone.

.

Edward C. Baig is columnist persoonlijke technologie van het Amerikaanse dagblad USA TodayBob LeVitus is columnist technologie van het Amerikaanse dagblad Houston Chronicle. Zij hebben samengewerkt aan alle eerdere edities van dit boek, maar ook aan iPad voor Dummies