Astrologie voor Dummies

BBNC, 2020.

ISBN: 9789045357348, 432 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Wat kan de sterrenhemel je vertellen over jezelf en de mensen om je heen? Al meer dan vierduizend jaar kijkt de mens naar de bewegingen van de zon, de maan en de planeten en brengt die in verband met ons leven hier op aarde. Astrologie voor Dummies laat je zien hoe je die opgebouwde wijsheid kunt gebruiken om je eigen sterke en zwakke punten te identificeren, creatieve vaardigheden te ontdekken, relaties te begrijpen en de huidige tijd waarin we leven te doorgronden en benutten. Aan de hand van een overvloed aan praktijkvoorbeelden biedt auteur Rae Orion een scherp verslag van elk teken en elke planeet, dat verder gaat dan de dagelijkse horoscoop.

.

Rae Orion heeft meerdere boeken over astrologie geschreven. Daarnaast schrijft ze over fotografie, astronomie en mythologie. Eerder verscheen van haar De kleine horoscopen voor Dummies.