Kawaii doodle wereld tekenen

Kosmos Uitgevers, 2021.

ISBN-13: 9789043922500, 144 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Kawaii betekent schattig in het Japans en de populaire YouTubekunstenaar Pic Candle laat je zien hoe je je weg naar schattigheid doodlet met Kawaii doodle wereld tekenen! Zet een nieuwe stap in je doodle-kunsten door superschattige figuurtjes te tekenen in levendige doodle-taferelen. En maak dat alles nog mooier met leuke versieringen en eigenzinnige patronen.

In Kawaii doodle wereld tekenen vind je meer dan 100 snoezige figuurtjes in meer dan 20 heerlijke doodle-taferelen, plus eenvoudige stap-voor-stapillustraties en -instructies, speuren-&-kleurenpuzzels om in te kleuren, bladzijden vol inspiratie en zelfs een opfriscursus doodles tekenen. In een mum van tijd teken je op elke bladzijde van je schetsboek je eigen kawaii doodle-wereld.

.

Pic Candle is het YouTube-kanaal van Zainab Khan. Haar doodleavontuur begon in 2013 toen ze YouTube-video’s ging maken waarin ze haar liefde voor het tekenen van allerlei schattige figuurtjes laat zien. Tegenwoordig heeft haar YouTube-kanaal Pic Candle meer dan 35 miljoen views. Ze is ook auteur van de bestsellers Kawaii doodles tekenen en Mini kawaii doodles tekenen.