Zelfcompassie voor Dummies

BBNC, 2022.

ISBN: 9789045357515, 408 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Aardig zijn voor jezelf lijkt eenvoudig, maar veel mensen behandelen zichzelf op een manier waarop ze een goede vriend nooit zouden behandelen. Als jij ook te hogen eisen stelt aan jezelf en geplaagd wordt door zelfkritiek, dan is dit hét boek voor jou. Zelfcompassie voor Dummies is een praktische gids die je helpt je zelfbeeld te verbeteren en daarmee je leven te veranderen. Met wetenschappelijk onderbouwde oefeningen ga je aan de slag en onderzoek je hoe jij door middel van kritiek, perfectionisme, schaamte, twijfel en angst jezelf saboteert.

.

Zo leer je jezelf meer te waarderen en kun je een gelukkiger leven leiden.

.

Steven Hickman is psycholoog en executive director bij het Center for Mindful Self-Compassion. Hij heeft honderden mindfulnessdocenten getraind en is daarnaast een gewaardeerd spreker, onderwijzer en auteur.