Bretagne : kleine atlas voor hedonisten

Mo’Media, 2023.

ISBN: 9789493273993, 256 pagina’s, vertaald uit het Frans.

.

De Bretonse auteur Jules Gaubert-Turpin neemt je mee naar ‘zijn’ ruige en rauwe regio aan zee. Beeldige fotografie wordt afgewisseld met interessante verhalen en must visits in deze streek. Van de zoutpannen van Guérande tot gevarieerde landschappen die nooit vervelen. En daarbij mag een bezoek aan het symbool van het Franse erfgoed, de Mont-Saint- Michel, natuurlijk niet ontbreken. On y va!

.

Jules Gaubert-Turpin, auteur van boeken over wijn, verkent met deze gids over zijn thuisregio een nieuw concept. Hij is altijd nieuwsgierig en is ervan overtuigd dat gastronomie de beste manier is om een gebied te ontdekken.

.

Met weer een nieuw boek in de succesvolle reeks Kleine atlas voor hedonisten is ook Bretagne een prachtige titel.