Guinness World Records 2024

Uitgeverij De Fontein, 2023.

ISBN: 9789026166617, 256 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Deze volledig nieuwe editie van Guinness World Records bevat duizenden nieuwe records en aansprekende foto’s. Het thema is dit keer: Onder water. Er is aandacht voor bizarre beesten als de giga-octopus, maar ook voor bekende Guinness-onderwerpen als het menselijk lichaam, wetenschap en techniek, sport en avontuur. Ook jonge recordhouders passeren de revue. Diversiteit en inclusiviteit staan centraal, zowel boven als onder water. Boordevol tips om je te verwonderen over de oceanen en zelf bij te dragen aan een betere wereld.

.

Dé jaarlijkse sensatie voor jong en oud: elk jaar bevat het boek weer duizenden verbazingwekkende wereldrecords met spectaculaire fotografie. Maak in deze Nederlandse edities kennis met de meest verbluffende en illustere recordhouders. Boordevol tips om zelf bij te dragen aan de bescherming van onze planeet. Het allerbeste cadeauboek voor het hele gezin: succes verzekerd!