InDesign 2024, Classroom in a Book

InDesign 2024 Classroom in a Book

Van Duuren Media, 2024.

ISBN: 9789463563383, 448 pagina’s, vertaald uit het Engels.

.

Vergroot uw kennis over typografie, pagina-opmaak en het samenstellen van documenten met de stapsgewijze instructies in dit boek. De voorbeelden, ontleend aan de dagelijkse praktijk, variëren van gedrukte flyers tot interactieve PDF-documenten met formuliervelden en zijn ontworpen om zowel beginners als ervaren InDesign-gebruikers te begeleiden door de basis- en geavanceerde functies van InDesign.

.

Dit standaardwerk voor de 2024-release biedt 15 boeiende lessen vol met tips en technieken waarmee u uw vaardigheden in InDesign kunt verbeteren. Of u nu van begin tot eind leest of selectief lessen volgt die u interesseren, dit boek helpt u om uw expertise in InDesign uit te breiden, best practices te begrijpen en vertrouwd te raken met nieuwe functies.

.

• Leer typografie, pagina-opmaak en documentopbouw met behulp van praktische voorbeelden, van gedrukte flyers tot interactieve PDF’s.

• Volg 15 stapsgewijze lessen boordevol tips en technieken om InDesign beter te beheersen, of u nu een beginner bent of een ervaren gebruiker.

• Vergroot uw expertise, begrijp best practices en ontdek nieuwe functies om uw ontwerpprojecten naar een hoger niveau te tillen met dit handige boek voor InDesign.

.

Dit officiële Nederlandstalige lesmateriaal van Adobe wordt gebruikt door de bekendste trainers en opleidingscentra in Nederland en België.

.

Adobe Classroom in a Book is de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining. Het biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf. De boeken bevatten alles wat u nodig heeft om met de software om te leren gaan.